Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Vrata priznane kakovosti

Priznanja in certifikati


Znak kakovosti v graditeljstvu za montažo zunanjega stavbnega pohištva po sistemu RAL

Objavljeno: julij 1011
Znak kakovosti za montažo oken in vrat

Znak kakovosti v graditeljstvu je certifikacijski znak kakovosti in blagovno storitvena znamka. Označuje izdelke in storitve, ki izpolnjujejo visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti. Označuje pa tudi , da proizvajalec izpolnjuje zahteve glede zagotavljanja kakovosti in poslovne odličnosti
Prvi ZKG za izdelek je Jelovica prejela že l.1997 za okno Jeloterm. Leta 2004 pa tudi za storitev in sicer Montažo stavbnega pohištva.

CE certifikat za okna, polkna in vhodna vrata 

Objavljeno: Februar 2011

CE deklaracija - okna CE znak - znak skladnosti je znak zakonodajalca in kot tak CE za vhodna vratapredmet dajanja proizvoda v promet.
Oznaka CE je kratica francoske besedne zveze "Conformité Européene" ("evropska skladnost"). Znak CE pomeni, da so proizvodi skladni s tistimi nacionalnimi standardi, ki so bili privzeti na podlagi harmoniziranih standardov. V tem primeru je to harmoniziran standard SIST EN 14351-1. CE znak je znak zakonodajalca, ki zagotavlja izpolnjevanje pogojev za vstop na trg.

Postopek potrjevanja skladnosti je sestavljen iz naslednjih elementov:
  • začetno tipsko preskušanje proizvoda, ki ga opravi odobreni organ,
  • preskušanje naključnih vzorcev v okviru kontrole, odvzetih v proizvodnji ali na skladišču, ki ga opravi proizvajalec,
  • lastna kontrola in stalen nadzor nad proizvodnjo s strani proizvajalca.

Jelovica okna d.o.o. s sistemom vodenja kakovosti ISO 9001

ISO9001 za sistem vodenja kakovostiObjavljeno: Januar 2011

Zaradi spoznanja, da moramo s poslovnimi in proizvodnimi procesi zagotavljati kakovost svojih izdelkov in storitev, smo že leta 1996, kot prvi proizvajalec stavbnega pohištva, pridobili certifikat sistema vodenja kakovosti ISO 9001. V podjetju Jelovica okna d.o.o. certifikat sistema kakovosti ISO 9001 kontinuirano izvajamo in izboljšujemo.

Sistem vodenja kakovosti v družbi Jelovica okna določa poteke poslovnih procesov v celotni organizaciji, njihovo vzajemno delovanje, metode za merjenje njihove učinkovitosti, potrebne vire in informacije ter ukrepe za stalno izboljševanje.

To pomeni, da je politika kakovosti sestavni del poslovne politike družbe in opredeljuje odgovornosti vodstva družbe in vseh poslovnih funkcij za posamezne procese oziroma aktivnosti.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?