Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Lesena vhodna vrata

Širok izbor vrat visoke kakovosti


Z vrati Jelovica boste domu ali poslovnemu prostoru dodali osebno noto. Vrata, ki jih ustvarjamo v Jelovici, so izdelana po recepturi dolgoletne tradicije in poznavanja naravnih zakonitosti lesa.

Izrazite svoj osebni stil. Izberite lesena vrata Jelovica.

Lesena vhodna vrata

Lesena vhodna vrata Jelovica so tisti element, ki hišo ali stanovanje označi z vašim življenjskim slogom. Raznolikost dizajnov, izvedb, barv in vrst lesa bodo poskrbeli, da bodo vrata v skladu z arhitekturnim konceptom vaše hiše, stanovanja ali poslovnega prostora.

Les-alu vhodna vrata

Leseno aluminijasta vhodna vrata združujejo vse prednosti lesa in aluminija. Medtem ko les ambientu podarja toplino, je zunanjost vrat zaščitena pred škodljivimi vremenskimi vplivi z aluminijasto masko. Les-alu vrata so trpežna, nezahtevna za vzdrževanje in čiščenje ter sodobnega videza. 

Masivna vhodna vrata
Skladnost med trpežnostjo in lepoto lesa smo dosegli z masivnimi vhodnimi vrati Evergreen iz Jelovice. Brezčasna klasika, ki jo bo opazil vsak obiskovalec.

ZAKAJ IZBRATI LESENA VRATA?
Les je naraven material, katerega poglavitne prednosti pred ostalimi materiali so odlična toplotna izolativnost, uravnavanje vlažnosti v prostoru, majhna poraba energije za njegovo predelavo ter ekološka neoporečnost. Les je živ material, ki v prostoru diha. Njegova odlika je sposobnost prilagajanja vremenskim razmeram; vlago sprejema in jo oddaja ter tako uravnava nivo vlažnosti v prostoru.

VARNOST
Pri konstrukcijski zasnovi vhodnih vrat je varnost na prvem mestu. Vsa vhodna vrata imajo serijsko vgrajeno varnostno zaporo z večtočkovnim zaklepanjem in 3D nastavljiva nasadila..

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?